Vi vet att er bröllopsdag kommer att bli perfekt på alla sätt, men det är dem där extra detaljerna som gör er dag extra speciell. Varje brud förtjänar att bli ompysslad och få njuta av lite lyx på sin bröllopsdag. 

Blommor

Se vår sida tillägnad vårt varierande utbud av blomsterdekorationer. Från knapphålsblommor till forsande brudbuketter, buketter till brudnäbbar och bordsdekorationer. Här visar vi bara ett fåtal exempel på vad vi kan erbjuda dig. Om du har egna idéer , vänligen meddela oss ellr skicka gärna en bild och våra professionella florister kommer att skapa ditt perfekta arrangemang!

Fotografering

Vi samarbetar tillsammans med två mycket duktiga och oehört professionella fotografer. Minnena ni skapar förtjänar att dokumenteras på bästa sätt. Ni kommer att titta på dessa fotografier i många år framöver och vi lovar att våra fantastiska fotografer kommer få er att återuppleva ert bröllop in i minsta detalj varje gång. Vi erbjuder från 1 timmes fotografering till en heldag och kväll. Från förberedelser till bröllop och mottagning.

Hår och Make-up

Varje brud ska bli bortskämd på hennes bröllopsdag, och vårt team tar sig tid att lyssna på dig och diskutera precis vad du önskar och sedan skapa den perfekta stilen som garanterat håller hela dagen och natten. Vår Mac-utbildade make-up artist arbeta i harmoni med vår frisör. 

Transport

Om en cabriolet med chaufför är vad ni önskar eller häst och vagn, åsna, båt. Kosweddings bokar den perfekta brudtransport så att bruden kan anlända till  ceremonin i stil. Vi erbjuder även transport till era gäster. Från det lokala minitåget (endast Kefalos), till båt eller luftkonditionerad buss. Vi ordnar transport efter era behov och garanterar snabb och professionell service.

Grekiska spelmän

Få den där riktigt grekiska känslan med våra spelmän före och efter vigseln. Om ni väljer arr D och gifter er på Kastri island så är det inkluderat i priset.

Underhållning

  • Grekiska dansare
  • DJ
  • Trubadur
  • Fyrverkerier

Dekoration

Låt vår dekoratör ger ert bröllop det där lilla extra. Från romantiskt, beach, vintage till lyxig utsmyckning

Dekoration på vigselplats och mottagning 

Dela den här sidan